Hvis du er en af dem der ikke har lært at kode HTML eller CSS, så kan det være en god idé at få en WordPress pagebuilder.
Med en pagebuilder har du mulighed for drag’n drop af forskellige indholds- og designelementer, som gør det nemmere at opbygge sin hjemmeside, hvis man ikke kan eller har lyst til at kode.

WordPress pagebuilder

Hvad er en WordPress pagebuilder?

I bund og grund er en pagebuilder blot en måde at opbygge sin hjemmeside på. Du kan indsætte tekst, billeder, knapper, overskrifter og meget mere på en nem måde. Når elementerne er indsat på den hjemmeside du designer, kan du herefter “trække” elementerne rundt, hvis du synes rækkefølgen skal være anderledes.
Man kan opdele sit indhold i sektioner, række, kollonner mm. Det er nemt at indsætte en baggrund og man kan bruge baggrunde på mange forskellige elementer. Bl.a kan man bruge tekst-baggrund, sektions,baggrund, række-baggrund.

Det er også nemt at skifte tekststørrelse og farver. Alle indstillingsmuligheder fremgår at et kontrolpanel som er brugervenligt.

Hvor kan man få en WordPress pagebuilder?

Der findes mange forskellige udbydere at pagebuildere til WordPress.
Hvis man skal fremhæve de to mest populære, så er det i øjeblikket Divi eller Elementor.

Uanset om man vælger Divi eller Elementor, så får du en pagebuilder der kan rigtigt meget og som helt sikkert gør det nemmere at lave en WordPress hjemmeside eller webshop. Begge systemer giver mulighed for at tilkøbe flere funktioner, hvis du mangler en funktion som ikke er indbygget.

Hvis du ikke ønsker at lave din egen hjemmeside er der altid mulighed for at hyre en freelance webdesigner eller bruge et webbureau. Det koster naturligvis lidt mere, men til gengæld får du en professionel hjemmeside. I nogle tilfælde får du endda en pagebuilder indbygget på din nye hjemmeside, som din webdesigner bruger til at bygge den.
Du kan spørge din webdesigner om vedkommende bruger en pagebuilder, så du ved om det er nemt for dig selv at vedligeholde den efterfølgende.